Automatic translation of this blog page

Monday, August 6, 2012

Kruiden voor gebarsten hielendoor Tarmizi, B.Sc., S.Pd


Oorzaak:

          Gebarsten hiel wordt veroorzaakt door een gebrek aan olie klieren in de hiel gebied of kan ook worden geïnitieerd door de blote voeten gewoonten (geen schoenen), vooral op plaatsen vies en warm.
Behandeling:
A. Papaya fruit wordt gesneden randen en het sap wordt gemaakt met behulp van een wattenstaafje, en vervolgens toegepast op de hiel.

2. 1 rijpe banaan vruchten bleven gedurende 1 week tot zwart. Pureer de bananen, dan uitgesmeerd over een gebroken hiel. Neem even de tijd, kemuthan spoelen met water tot ze schoon zijn.

3. cambodja 2 duimen leren koken in 3 liter water aan de kook. Zodra het water is warm, het gebruiken om een ​​pijnlijke voetbad.


http://tarmiziblog.blogspot.com

Als je problemen hebt met droge voeten en gebarsten hielen soms maken je boos en beschaamd. Oplossen van deze problemen noodzakelijk is ijver en geduld bij het uitvoeren van het onderhoud continu om de gewenste resultaten te krijgen.
Kan onhandig zijn als elke avond moet je je hielen wrijven met een puimsteen maar uw hiel is nog steeds gebroken. Eigenlijk gebarsten hiel probleem beschouwd als het klassieke probleem, want iedere vrouw heeft dezelfde risico's en het hangt af hoe je voor hem zorgen. Maar je hoeft geen zorgen te maken want je kunt proberen de volgende ingrediënten dat het materiaal gemakkelijk is en u een of meer onderhoud stappen zijn niet moeilijk.
De eerste die je nodig hebt is 3 teentjes knoflook gepeld de buitenste huid. Na die witte bwanag puree en een beetje druppel water te worden zacht.


Wrijf knoflook op de hiel, gebarsten hiel stok en laat je meer absorberen. Dus hoe beter je gaat doen deze behandeling 's nachts.
In de ochtend was je je hiel met koud water. Meld je dan aan honing om te dienen als een lotion. Doe deze behandeling elke dag, zodat u kunt meteen de resultaten zien.
Blijkbaar volgens onderzoek, knoflook heeft de mogelijkheid om de huid verjonging proces te versterken en verwijdert dode huidcellen. Geloof het of niet, kun je zelf zien de waarheid van de werkzaamheid van knoflook. Veel succes.

Probeer de andere kant op
Broken hiel-Break, Try This
Lifestyle + / maandag de 26e december 2011 15:47 PM


Gebarsten hiel natuurlijk verminderen de schoonheid van de voet. Als onderdeel van het lichaam dienen de poten ook worden besteed aan aandacht en zorg. Hier is hoe u de hiel van de voet tederheid:

1.Selalu verbruiken water om de huid te houden tegen uitdroging
2.Selalu het wassen van de voeten na de verhuizing uit het huis
3.Lakukan regelmatig exfoliëren. Gebruik de scrubber om weg te schrobben dode huid. Schrobben met een puimsteen helpt ook duidelijk dode huidcellen
4.After het reinigen van de voet, breng een voet crème of vaseline
5.Setelah klaar aanbrengen van de crème, draag katoenen sokken terwijl u slaapt, zodat de huid neemt vocht op en hak scheuren sneller genezen.
Een 6.Cara overwinnen gekraakt hiel is het gebruik van paraffine wordt gesmolten. Dan meng het met een beetje kokosolie en smeerde het mengsel op de hielen voor het slapen gaan. In de ochtend goed wassen uw voeten.
7.Cobalah lopen op blote voeten in het gras elke ochtend. Deze oefening verjongt het zenuwstelsel voeten en de prestaties te verbeteren van het gezichtsvermogen.
8.Selalu Draag comfortabele schoenen. Vermijd het dragen van strakke schoenen of hoge hakken als hakken pijn te doen. (MI / Bey)

ips te elimineren gebarsten hielen is dat tu is meer gegeerd nu, want ook ik het zelf ervaren. Echt moeilijk als we onze voet eilanden kregen of gescheurd is, weer fit of ga met wat kek bijeenkomsten voor schoeisel te verwijderen, Jiah nyembunyiin zo in de war over onze voeten gebarsten. Tot slot bladeren gaan weer, dus ik kan het oplossen van problemen die maken me ongemakkelijk.
Hieronder vindt u enkele uittreksels van de afschaffing van de hak brak gebroken tips:
Probeer regelmatig te wassen uw voeten elke keer dat je een breuk in de momenten voor het slapen gaan, omdat de voet zal rusten en niet blootgesteld aan stof
Week je voeten gedurende 10 minuten met warm water, dan voorzichtig wrijven met een puimsteen. Op deze manier zal zich te ontdoen van dode huidcellen en houdt de huid zacht en houden de voeten gezond te houden. Na voltooiing van de scrub wassen van uw voeten met een zachte zeep formule.
Na uw voeten droog, zou het geen kwaad je voeten te wrijven speciale crèmes. Draag sokken van wol of ander zacht materiaal om in voedingsstoffen vergrendelen van de voet crème die u van toepassing
Vermijden als u schoenen die te smal dragen omdat het kan leiden tot gebarsten of gekloofde hielen erger en gewond kunnen raken. Als u overgewicht of overgewicht te vermijden haar schoenen met hoge hakken. U kunt gebruik maken van de hiel pads ter bescherming van de hak van de schoen de druk is te hard.
Draag altijd sandalen of Sleepers om te voorkomen dat een gebroken hiel de vloer raken stofdeeltjes.
Misschien is het gewoon dat ik kan delen te verminderen of met gebroken benen het hoofd te bieden. Hopelijk deze tips nuttig voor jullie allemaal. Groeten succes van de zoon van Alvarez.

Tumbuhan Obat

Followers